Friday, April 13, 2018

Avgå, Horace!

Saker en undrar lite över:

- Horace var sekreterare under en period när pengaregnet föll över gubbsjukeklubben. Han har uttalat sig minst sagt märkligt om kvinnor, sex och jämställdhet. Men det är Sara D som fick avgå. Hur gick det till?

- Katarina har visserligen sysslat med jäv och jag kan ju tycka att det är rimligt att hon kliver åt sidan av den anledningen. Men hennes man har kedjetrakasserat kvinnor och läckt information, eventuellt med vadslagningspengar inblandat. Hur lyckades han få diskussionen att glida över till frugans mindre synder?

Problemet var ju inte den senaste ständige sekreteraren, det var och är ett långtida maktmissbruk med jäv, korruption och sexism. Det är INTE Sara som borde ha avgått!

2 comments:

  1. tänk att den där ”kulturmannen” lyckats ställa till det... (man ska väl få lov att kritisera om någon inte skött sina åtaganden, även om hen är kvinna? Nu handlar det bara om kön)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vem är det du vill kritisera som inte skulle ha skött sina åtaganden? Är det Sara Danius du anser ha misskött sig? I så fall har vi mycket olika syn på saken. Det handlar INTE bara om kön, det handlar om att några slingerbultar utan skrupler på magiskt sätt har lyckats lägga all skuld på andra och kommer undan själva trots att det är de som begått de stora (och BROTTSLIGA!) misstagen! Fy, fy, fy!

      Delete