Saturday, July 15, 2017

Bibblans dubbelblåsning

Något är allvarligt fel med bibliotekets reservationssystem. Jag tittade igenom mina reserverade titlar igen OCH NU ÄR EN AV DE SOM TIDIGARE VAR "INNE" PLÖTSLIGT UTLÅNAD!!

De har lånat ut en av böckerna jag väntar på! Till någon annan! Förbannade självlånedisk!

Så här kände vikingarna precis innan de uppfann ordet "bärsärkagång".

5 comments:

 1. och min Lucy Barton som jag väntat på flera veckor SAKNAS EFTER TRANSPORT.... snyft

  ReplyDelete
 2. Och en bok som står som inne går inte att hitta i hyllorna i det öppna magasinet, har tittat flera gånger. Kanske ska reservera den och se om biblioteket kan hitta den.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Är den knyckt eller felplacerad tro? Jag hittar ibland böcker som står på fel ställe i bibliotekets hyllor, tror att folk ställer tillbaka slarvigt - det måste vara nästan omöjligt att hitta rätt igen då. Hoppas att du får tag i den!

   Delete
 3. Har jag berättat om vår eminenta bibbla här där jag bor? Vi har personliga passerkort och kan komma och gå lite hur vi vill, oavsett om biblioteket är bemannat eller inte. Underbart! Ibland är jag alldeles ensam därinne, med doften av böcker (och lite lätt hjärtklappning eftersom jag oroar mig för att råka utlösa något larm). Det är fantastiskt! Och en gång när jag hade en förseningsavgift att betala så lade jag bara en guldtia på bänken och klottrade ett meddelande på ett block jag hittade - nästa arbetsdag såg jag att de hade registrerat att avgiften var betald :-) Härligt att även mina medmänniskor i förorten är så hederliga att de låter pengarna ligga kvar, lånar böckerna och ser till att stänga efter sig när de går. Hoppas vi får ha kvar vår självbetjäningsbibbla länge till!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nä! Vilket drömbibliotek! Och vilka bra grannar du har.

   Delete