Sunday, June 18, 2017

Rakad grävling på arbetsplatsbesök

Det finns många bra anledningar att ta en afterwork med bibliotekarien, men en är att det ofta slutar med att vi googlar roliga bokrelaterade saker.

Som till exempel detta:

Grävlingen som ville bli bilmekaniker av Sven-Olof Lorentzon, minns ni den? En liten grävling gillar bilar och vill bli mekaniker men får inget jobb eftersom... han är en grävling. Så han rakar av sig pälsen! Och då är det förstås ingen som ser att han är en grävling och han får bli prao på bilverkstaden.

Tips: om en inte minns vad den här boken heter och vill googla efter den är det bättre att söka efter "grävling barnbok bilmekaniker" än att söka "rakad grävling bilar".

2 comments:

 1. Hej Sanna,
  Jag fann inga kontaktuppgifter till dig. Undrar om du är intresserad av ett recensionsex av nya barnboken "Dexter Olssons Äventyr" www.dexterolsson.se
  Hälsningar
  Michael Wiander

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Michael,
   Tack för frågan! Jag är inte jätteintresserad av rec-ex och särskilt inte barnböcker, men jag är säker på att du hittar folk som läser på beställning via andra bokbloggar, det finns fullt av dem därute. Lycka till och ha en fin sommar!
   Sanna

   Delete